Minna Lehmusjoki

minna.lehmusjoki@forumnexi.fi


Inspiroidun ihmisistä – yhteys ihmiseen saa minut liekkeihin. Nautin työssäni siitä, kun ihmiset yksin ja yhdessä tekevät itseään ja työtään koskevia oivalluksia, ja rakentavat onnellisempaa tarinaa työelämästään. Arvokkaimmat kokemukset syntyvät silloin, kun kasvinkumppani saavuttaa tavoissaan tuntea ja ajatella eettisesti uuden tason ja kokee voimaantuvansa henkisesti.

Vaikka olen taitava luomaan työn ja itsen tutkimisen iloa kahdenvälisissä kohtaamisissa, eniten minua kiehtovat suuret systeemit. Olen parhaimmillani silloin, kun saan työskennellä ihmisten välisten suhteiden dynamiikan ja organisaatioiden arkkitehtuurin elävöittämiseksi. Intohimoni on työskennellä johtoryhmien ja työyhteisöjen kanssa.

Työkokemukseni koostuu asiantuntija-, kehittämis-, opetus- ja tutkimustehtävistä yli 20 vuoden ajalta ennen nykyistä työtäni organisaatiokonsultin, työnohjaajan (STOry), kehittäjän ja kouluttajan rooleissa. Mieluiten esittelen itseni kuitenkin elinvoimataiteilijaksi, sillä rinnastan työssäni tarvittavan luovuuden yhtäläiseksi kuin taiteen tekemisessä. Kun muotoilen elinvoimaa esiin organisaatioiden, työyhteisöjen ja työntekijöiden menestymiseksi, luomiskyvyllä ei saa olla rajoja. Tässä työssä olen elänyt todeksi, että sielu ei väsy työssä, jossa voi toimia itselleen tärkeiden inhimillisten arvojen ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti.

Koulutuksiltani olen pedagogi ja filosofi. Niiden timanttisinta antia minussa ovat lempeys, pitkämieleisyys ja kannatteleva vahvuus sekä kyky ajatella asioita avarasti, analyyttisesti ja eettisesti. Tavoitteenani on jakaa ainutlaatuista taitotietoani asiakkaideni parhaaksi siten, että työnteko voisi toisinaan olla pelkkää leikkiä. Kokemuksesta tiedän, että onnellisimpia ovat ihmiset, jotka eivät tee työtään liian vakavamielisesti ja jotka osaavat nauraa itselleen.

Forum Nexi - Minna Lehmusjoki

Työ on aikuisen leikkiä.

YHTEYSTIEDOT

SEURAA MEITÄ