Elinvoimapäivät

Perinteisten tyhy-, tyky-, kehittämis- ja virkistyspäivien sijaan tarjoamme ihmissuhdetyötä tekeville ammattilaisille elinvoimapäiviä.

Forum Nexin elinvoimapäivässä jokainen etsii ja löytää terveyttä ja hyvinvointia työhön kulttuuri- ja/tai luontokokemusten kautta. Elinvoimapäivässä osallistujat ovat päähenkilöitä, jotka luovat itselleen ja toisilleen oivalluttavia ja elähdyttäviä kokemuksia esimerkiksi valokuvauksen, kirjallisuuden ja kuvanteon keinoin.

Tavoitteena on vahvistaa työyhteisön kestävyyttä ja palautumiskykyä sekä lujittaa yhteisöllistä elinvoimaa. Tavoitteena on myös kirkastaa jokaisen osallistujan omaa työelämätarinaa ja vahvistaa sen avulla ammatti-identiteettiä.

Itseä, työyhteisöä ja omaa työtä koskevat merkitykset viedään osallistujien omakohtaisten kokemusten ja yhteisten tuotosten kautta työnteon arkeen.

Elinvoimapäivät toteutetaan soveltuvissa luonnon- tai kulttuuriympäristöissä joko 8 tai 4 tunnin pituisena. Jokainen Elinvoimapäivä hinnoitellaan asiakaskohtaisen toteutuksen mukaisesti.

Kutsumme yhteyteen, jotta voimme tutkia ja muotoilla yhdessä, millaisella Elinvoimapäivällä voimme parhaiten tukea asiakkaamme myötäkäyntiä ja menestystä omassa toiminnassaan.

yhteys@forumnexi.fi
p. 044 989 0 515

YHTEYSTIEDOT

SEURAA MEITÄ